Idag blandt en af de største og mest besøgte butikker på nettet.

net2kontant.dk  CVR-nummer: 32325114 
Idag blandt en af de største og mest besøgte butikker på nettet.

Vi har eksisteret i branchen siden 1983, hvilket har givet os en stor indsigt i betydningen af sober og ærlig kundebetjening, som vi naturligvis også har givet højeste prioritet i denne Web-Shop.
Online salg har vi arbejdet med siden 1999 og vi har siden opstart ikke haft en eneste forbruger-klagesag. Du kan derfor trygt handle i butikken hele døgnet - hele året rundt.

Hos os finder du det du står og mangler til dig og din bolig. I shoppen vil du se mange fine, unikke og spændende ting til både hus og have, alt sammen til fornuftige priser og med gode tilbud.
Vores højeste prioritet, er at det altid skal være en positiv oplevelse at handle hos os. Vi stiller store krav til vores leverandøre - og ikke mindst os selv. Tilfredse kunder er vores fremtid.
Vi forhandler b.la. badtilbehør, LED-belysning, køkkentilbehør, div. el artikler og indgangsmelder, samt nips og julebelysning til indretning af hjemmet. Størstedelen af vores varer bliver sendt - ved ordrebestilling - direkte til dig fra vores leverandør. Derfor er du altid hjertelig velkomme til at tjekke op på lagerstatus inden du bestiller. Vi bestræber os på at afsende din bestilling inden for 2 - 8 hverdage efter ordremodtagelsen.
Hos net2kontant.dk er vi stolt over at have ærlige og nemme gennemskuelige priser. Alle vores priser er oplyst inkl. moms, samt miljø - og pæreafgifter, og der er ingen skjulte ekstra omkostninger i forbindelse med købet.
Derfor vælger vi at sætte fragt på alle vores forsendelser, så du - som kunde - kan se hvad dine penge er brugt på.
I fragten - som er udregnet efter et gennemsnit Postnord pakkeporto og fragtpriser - er der medregnet div. udgifter vedr. leveringsomkostninger, ekspeditionsgebyr, samt emballering og miljøtillæg.
 
Online support
Mail: info@net2kontant.dk
Stil venligst i første omgang dit spørgsmål på mail. Skriv blot dit navn og telefonnummer, og du vil blive kontaktet så hurtigt som muligt.
I de fleste tilfælde har du svar tilbage inden for en arbejdsdag, dog med undtagelse af weekend og helligdage.
 
NB!!! Venligst skriv dit ordrenr. ved enhver henvendelse.
Der tages forbehold for trykfejl, div. prisændringer, tekniske ændringer, restlager, samt leveringssvigt og udsolgte sæsonvarer hos div. leverandør.