Må vi lægge pakken?

FAST FRAGTSATS PÅ KUN 59,- incl. moms
Bemærk - du kan altid slette dine varer i kurven - intet er bestilt før du har været igennem betaling og har godkendt denne.
Oplys gerne, i ordrekommentar, en leveringsadresse eller om pakken må lægges på oplyste adresse. Hvis du evt. bor i en etageejendom med dørtelefon er det meget vigtigt at der er en leveringsadresse, f.eks. din arbejdsplads, eller en nabo som er hjemme. Dette er for at hjælpe fragtmanden så han ikke køre forgæves,og du slipper for at skulle hentet pakken på nærmeste fragtcentral, eller for at betale for en genudkørsel, hvis du ikke er at træffe i dagtimerne - normalt 8.00-16.00. Enkle pakker vil blive send med Post Nord. Så har du modtagerflex må du gerne notere dette. Du er altid velkommen til at forhører dig om, hvilken forsendelsesform din bestilling har, inden du bestiller dine varer.

I fragten - som er udregnet efter et gennemsnit af Post Nord pakkepriser og fragtpriser - er der medregnet div. udgifter vedr. leveringsomkostninger, ekspeditionsgebyr, samt emballering og miljøtillæg.